Jubileumsfest!

KJØP HER

Beste garantipakken på markedet!

Prøv elsykkel i 14 dager!

Sikker betaling med Klarna

Spar kr 4 000

Evobike Flex

28 999 ,-

inkl. moms

32 999 ,-

På lager

  • Du sparerkr 4 000
  • Unik trehjulssykkel med fleksibel sykkelfølelse
  • Opptil 70 km rekkevidde
  • Stor lastekapasitet

Produktbeskrivelse

Å sykle på en trehjulssykkel skiller seg en god del fra å sykle på en vanlig tohjulssykkel. Det kan derforkrevelitt tid ogøvelsefør det kjennes naturlig ogbehagelig å sykle på din nye trehjulssykkel. Vi bruker å sammenligne det med å lære seg å sykle på nytt. Les gjerne vår guide under tips og guider for å lære mer om dette! 

Evobike Flex er på mange måter en unik elsykkel på markedet. Det som gjør Evobike Flex til en spesiell trehjulssykkel er den unike fjæropphengte rammekonstruksjonen. Dette gjør at sykkelen føles mer fleksibel i svingene enn en tradisjonell trehjulssykkel, og at du kan lute sykkelen mot siden når du svinger. Dette er derfor perfekt for de som ønsker eller trenger litt ekstra balanse. Sykkelfølelsen vil være relativt lik som på en tohjulet sykkel, da du kan lute frontrammedelen mot siden når du svinger, men samtidig får du ekstra støtte fra de to bakhjulene.

Det er også mulig å sette sykkelen i en nesten stiv posisjon for å lette startøyeblikket, eller hvis du bare vil at rammen skal være stiv. Når du har fått sykkelen i gang, kan du raskt endre så sykkelen kan lutes igjen ved hjelp av en bryter på styret.

Sykkelens brede dekk gjør at den føles myk og stødig når den sykler over ujevnheter i bakken. Det avtagbare litiumbatteriet på 468 Wh gir opptil 70 km rekkevidde under optimale sykkelforhold.

Den elektriske motoren har en effekt på 250W og er plassert i forhjulet på sykkelen. Du kan stille inn hvor mye motorassistanse du vil ha via et panel på styret. Evobike Flex har et tre-trinns girsystem fra velkjente Shimano. Modellen bremses med håndbrems for både for- og bakhjulene.

Denne trehjulssykkelen kommer med to solide kurver. Den bakre kurven har målene (LxBxH) 64 x 54 x 20 cm. 24" hjul foran og bak.

Tilpasset for «fullvoksne» personer 155-185 cm. Inngangshøyde: 28 cm

Maks lastevekt 120 kg.

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Evobike

Evobikes el-sykler er utviklet og designet på hovedkontoret vårt rett utenfor Stockholm. Produksjonen foregår i hovedsak i fabrikken vår som ligger i vakre Aveiro, Portugal.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL