Jubileumsfest!

Kjøp her

Beste garantipakken på markedet!

Prøv elsykkel i 14 dager!

Sikker betaling med Klarna

Om oss - Evobike.no

Beveg deg smart med en elsykkel fra Evobike.

Med en elsykkel fra Evobike får du mye elsykkel for pengene. Gjør hverdagen din enklere – uansett om det handler om å unngå trengsel i kollektivtrafikken, sitte fast i lange bilkøer eller hente og levere barn i barnehagen, vil en elsykkel fra Evobike gjøre hverdagen din litt lettere.

 

 

Testvinnende elsykler produsert i Portugal og designet i Norden

Elsyklene fra Evobike er produsert i Portugal og designet i Norden, og de har flere ganger blitt kåret til best i test. Med over 20 års erfaring fra sykkelbransjen har våre utviklere designet elsykler som ikke bare skal tåle de nordiske forholdene, men også være både komfortable og morsomme å sykle på. Takket være at vi eier hele prosessen fra produktutvikling og innkjøp til kundeservice og lagerplukk, kan vi tilby høykvalitets elsykler til en god pris – mye elsykkel for pengene, rett og slett. Fra vårt lager i Norden sendes elsyklene våre daglig, året rundt. Vi har også en kundeservice som er bemannet året rundt og er der for deg om du har noen spørsmål.

 

 

Trygg før, under og etter kjøpet ditt

Er dette din første elsykkel? Vi har satt sammen flere forskjellige guider som kan hjelpe deg før kjøpet ditt. Klikk HER for å finne alle våre samlede tips og guider. Der finner du, i tillegg til kjøpsguider, også tips som gjør livet ditt lettere med elsykkel når du først har fått din Evobike hjem.

 

 

En del av Nordbutiker AB

Evobike er en del av Nordbutiker AB. Nordbutiker er et e-handelsselskap med hovedfokus på lette elektriske kjøretøy som elsykler, elsparkesykler, elmopeder og elektriske promenadescootere. Vi driver flere nettbutikker i Norden hvor vi hovedsakelig selger våre egne merkevarer. Siden starten i 2006 har vi levert elektriske kjøretøy til over 200 000 fornøyde kunder i hele Norden.

Om Evobike

Evobikes el-sykler er utviklet og designet på hovedkontoret vårt rett utenfor Stockholm. Produksjonen foregår i hovedsak i fabrikken vår som ligger i vakre Aveiro, Portugal.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL