Jubileumsfest!

Kjøp her

Beste garantipakken på markedet!

Prøv elsykkel i 14 dager!

Sikker betaling med Klarna

Elscooters

Vil du ha en venn til elsykkelen din? Hos Evobike finner du ikke bare elektriske sykler av høy kvalitet, men også elektriske sparkesykler. Fleksibel, bærbar og bra for både miljøet* og lommeboken.

*En el-scooter er et miljøvennlig valg med et lavere klimaavtrykk (CO2-utslipp) sammenlignet med bilkjøring. Les mer her.

1 Produkter

Spar kr 1 500
Elsparkesykkel Nitrox H60

Elsparkesykkel Nitrox H60

En kraftig og lovlig el-sparkesykkel i høyeste kvalitet fra svenske Nitrox. En s...

På lager

8 499 ,-
6 999 ,-
inkl. moms

Elektrisk sparkesykkel fra Evobike

Hos Evobike er vi ikke bare eksperter på elektriske sykler, men tilbyr også et utvalg av el-sparkesykler. Nedenfor finner du ofte stilte spørsmål og svar om elektriske sparkesykler.

 

Hvilken elektrisk sparkesykkel bør jeg kjøpe?

Større modeller har ofte høyere hastighet, men er vanskeligere å transportere og kan være ulovlige på veier hvis de overstiger 20 km/t. Mindre modeller er lovlige og perfekte for bykjøring eller pendling, med hastigheter som passer for yngre sjåfører. Modellene på Evobike er alle av den lovlige varianten med en toppfart på 20 km/t.

 

Hvem bør bruke den el-sparkesykkelen?

Alle elektriske sparkesykler fra Evobike er lovlige å bruke og går ikke fortere enn 20 km/t. For barn eller yngre sjåfører kan det være verdt å tenke på at disse kan være tunge og da kan en sparkesykkel for juniorer passe bedre om den blir for tung å løfte ned trapper for eksempel.

 

Hvor kan den elsparkesykkelen brukes?

Mindre hjul er best på asfalt. Større luftfylte hjul er bra for grusveier. Husk at elektriske scootere med motorer over 250 watt og hastigheter over 20 km/t ikke kan kjøres på offentlig vei.

Om Evobike

Evobikes el-sykler er utviklet og designet på hovedkontoret vårt rett utenfor Stockholm. Produksjonen foregår i hovedsak i fabrikken vår som ligger i vakre Aveiro, Portugal.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL