VÅRTILBUD!

Kjøp her

Beste garantipakken på markedet!

Prøv elsykkel i 14 dager!

Sikker betaling med Klarna

Trygghetsgaranti

Å kjøpe en elektrisk sykkel er en stor beslutning. Vi ønsker å tilby deg fullstendig sikkerhet i forbindelse med ditt kjøp. Fra 1. juni 2015 har vi derfor introdusert markedets absolutt beste garantipakke for din EvoBike Elektriske-sykkel. Garanti neden gjelder kun elsykler fra EvoBike. Vennligst se våre kjøpsvilkår for øvrige produkter.

2 års garanti

EvoBike er en sykkel av høyeste kvalitet. Vi tilbyr 2 års garanti * på alle våre elektriske sykler fra EvoBike. Elsykler fra EvoBike er utstyrt med litium-batterier av meget høy kvalitet. Vi tilbyr 2 års garanti ** på alle batterier.

5 års motorgaranti

Våre sykler er utstyrt med toppkvalitetsmotorer fra ledende produsenter. Vi tilbyr 5 års garanti på sykkelens elektriske motor.

10 års rammegaranti

Våre rammer er av høyeste kvalitet. Vi tilbyr 10 års garanti på sykkelens ramme.

* Garantien inkluderer ikke slitedeler som dekk, slanger, bremseklosser etc.
** Som med alle andre batterier, taper EvoBike batterier også kapasitet over tid. Normalt kapasitetstap er dekkes ikke av garantien.

Om Evobike

Evobikes el-sykler er utviklet og designet på hovedkontoret vårt rett utenfor Stockholm. Produksjonen foregår i hovedsak i fabrikken vår som ligger i vakre Aveiro, Portugal.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL