Jubileumsfest!

KJØP HER

Beste garantipakken på markedet!

Prøv elsykkel i 14 dager!

Sikker betaling med Klarna

Spar kr 2 000

Trehjulet Elsykkel Evobike Elegant

27 999 ,-

inkl. moms

29 999 ,-

På lager

  • Du sparerkr 2 000
  • Trehjuls elektrisk sykkel for ekstra stabilitet
  • Stor lastekapasitet
  • God ytelse og lang holdbarhet

Produktbeskrivelse

Evobike Elegant er en solid trehjuls elsykkel med høy lastekapasitet takket være romslige kurver som er både foran og bak. Med en 250 Watts hjelpemotor, tre gir og fotbrems er den den perfekte elsykkelen for de som vil komme seg rundt med stil, men trenger litt hjelp for å holde balansen.

Å sykle på en trehjuls sykkel skiller seg en god del fra å sykle på en vanlig tohjuls sykkel. Det kan derfor kreve litt tid og øvelse før det kjennes naturlig og behagelig å sykle på din nye trehjulssykkel. Vi bruker å sammenligne det med å lære seg å sykle på nytt. Les gjerne vår guide under tips og guider for å lære mer om dette! 

Design
Evobike Elegant er en trehjuls elsykkel i klassisk modell med 24" julsdiameter. Modellen er i normal størrelse, noe som gjør den stabil samtidig som den ikke er like klumpete som mange større trehjulssykler, og fungerer bra for personer mellom ca: 155- 195 cm. Inngangshøyden er 25 cm.

Ytelse og bruk
Sykkelen er utstyrt med alt du måtte ønske for å få god ytelse kombinert med lang holdbarhet. Midt på styret er det en fleksibel og slank OLED-skjerm som blant annet viser informasjon om strømmodus, aktuell hastighet og batteristatus.

Evobike Elegant har et girsystem med tre girposisjoner fra velkjente Shimano.

Rekkevidde
Rekkevidden på elektriske sykler er alltid vanskelig å spesifisere fordi det avhenger av en rekke faktorer, spesielt hvor mye du assisterer med å tråkke og hvilken assistansemodus du har valgt. For å gi et omtrentlig bilde, oppgir vi vanligvis rekkevidden til ca 48 km for det mindre batteriet eller 64 km for det store batteriet per lading.

Motor og batteri
Evobike Elegant er utstyrt med kvalitetskomponenter, dette gjelder ikke minst motor og batteri. Den nesten vedlikeholdsfrie elmotoren med 250W effekt kommer fra det kjente kvalitetsmerket Ananda og er plassert i frontnavet. Motorassistenten bryter litt tidligere enn på en tohjulet elektrisk sykkel av sikkerhetsmessige årsaker, da trehjulssykler kan miste sin stabile følelse ved høye hastigheter. Du velger hvor mye motorassistanse du vil ha i fem nivåer via et knappetrykk på styret.

Litiumbatteriet er tilgjengelig i to valgbare størrelser, 432 Wh og 540 Wh.

Levering, retur og betaling
Lader og batteri følger med.

Produktet leveres i boks, men er nesten klart til bruk. Du trenger bare å rette på styret og stille inn sadelen i riktig høyde. Levering skjer vanligvis innen 2-5 dager hjem til deg.

Du har selvfølgelig 14 dagers returrett. Ved retur skal varen returneres i vesentlig uendret stand. For ekstra sikkerhet tilbyr vi også åpent kjøp i inntil 60 dager i tillegg til vanlig returrett. Dette gjelder ubrutt emballasje.

Spesifikasjoner

Reservedeler

Anmeldelser

Om Evobike

Evobikes el-sykler er utviklet og designet på hovedkontoret vårt rett utenfor Stockholm. Produksjonen foregår i hovedsak i fabrikken vår som ligger i vakre Aveiro, Portugal.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL