Jubileumsfest!

KJØP HER

Beste garantipakken på markedet!

Prøv elsykkel i 14 dager!

Sikker betaling med Klarna

Cycplus A12 Bærbar luftkompressor

699 ,-

inkl. moms

På lager

Produktbeskrivelse

Cycplus A12 150psi bærbar luftkompressor er den perfekte løsningen for å holde dekkene dine i optimal tilstand, enten det er for elsykler, biler, elbiler for barn, motorsykler eller elsparkesykler. Utstyrt med en slange som er direkte tilkoblet for rask og enkel bruk, tilbyr denne kompressoren allsidigheten til å pumpe opp til ønsket trykk ved å enkelt velge fra dens 4 forskjellige enhetsverdier (PSI, BAR, KPA, kg/cm). Dens kraftige elmotor gir et maksimalt trykk på 10,3 BAR, noe som sikrer optimal ytelse ved hver bruk.

Designet for å tåle selv de mest krevende forholdene, har Cycplus A12 et robust ABS-kabinett som beskytter kompressoren mot potensielle skader fra fall eller støt. Dets integrerte litiumbatteri sikrer langvarig bruk og sikkerhet, med beskyttelse mot overbelastning, overdreven utladning, kortslutning og temperaturkontroll. I tillegg gjør dens minimale vekt den lett å transportere slik at du kan ta den med på alle dine utflukter uten problemer.

Ikke bare er den en effektiv pumpe, men den tilbyr også en nødbelysningsfunksjon takket være sin integrerte LED-lampe, noe som gir deg ro i situasjoner med lav synlighet. Med Cycplus A12 får du en pålitelig og allsidig luftkompressor som tilpasser seg dine behov når som helst, hvor som helst.

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Evobike

Evobikes el-sykler er utviklet og designet på hovedkontoret vårt rett utenfor Stockholm. Produksjonen foregår i hovedsak i fabrikken vår som ligger i vakre Aveiro, Portugal.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL