Jubileumsfest!

KJØP HER

Beste garantipakken på markedet!

Prøv elsykkel i 14 dager!

Sikker betaling med Klarna

Spar kr 3 000

Evobike Cargo Duo

34 999 ,-

inkl. moms

37 999 ,-

På lager

  • Du sparerkr 3 000
  • Perfekt elsykkel for småbarnsfamilien
  • Plass til to barn med ekstra lasterom
  • Kraftig motor

Produktbeskrivelse

Evobike Duo - den ultimate elektriske sykkelen for småbarnsfamilien!

Å sykle på en trehjuls sykkel skiller seg en god del fra å sykle på en vanlig tohjuls sykkel. Det kan derfor kreve litt tid og øvelse før det kjennes naturlig og behagelig å sykle på din nye trehjulssykkel. Vi bruker å sammenligne det med å lære seg å sykle på nytt. Les gjerne vår guide under tips og guider for å lære mer om dette! 

Kombinasjonen av elsykkel og sykkelvogn sammen med det kraftige 250W motoren fra den velkjente Bafang gjør Evobike Duo til frelseren i hverdagens puslespill. 

Evobike Duo har hele 80 Nm dreiemoment, noe som gjør det utrolig sterkt. Duo leveres 95% forhåndsmontert, de siste 5% er å skru inn styret, kontrollere dekktrykket og lade batteriet. 

Evobike Duo er i utgangspunktet en trehjuls elektrisk sykkel med doble hjul foran og et drivhjul bak. Foran er det et rom som på en sykkelvogn, hvor to barn opp til cirka fem år sitter komfortabelt. I kupeen er det doble fempunktseler som kan gjenges på nytt slik at et barn kan sitte i midten for jevnere vektfordeling. Bak ryggstøtten er det stor lagringsplass for ryggsekken, strandbagen eller et par handleposer.

Kalesjen beskytter mot vind og sprut, men den er ikke vanntett og beskytter ikke mot vedvarende regn.

Evobike Duo elektrisk sykkel er utstyrt med en kraftig 250W børsteløs hjelpemotor fra den velkjente Bafang. Motoren starter automatisk når du begynner å tråkke og assisterer opptil 25 km/t. Du kan angi hvor mye motorassistanse du vil ha gjennom den bakgrunnsbelyste og vanntette LCD-skjermen på sykkelens styre. Det er også mulig å slå av den elektriske fremdriften helt om ønskelig og sykle som en vanlig sykkel. LCD-skjermen viser også hastighet og turteller. Hvis du trenger motorassistanse mens du sykler, kan du holde en knapp for å få motoren til å kjøre i 5 km / t, såkalt turassistent.

Batteriet har kvalitetsceller av typen Litium 18650. Ytelsen er 36 V 11 Ah, som gir opptil 30-45 km sykling avhengig av assistansemodus, kjørestil og lastevekt. Batteriet kan lades enten direkte på sykkelen eller fjernes for lading andre steder.

Evobike Duo har et girsystem med åtte gir fra Shimano Altus. Bremsesystemet består av tre individuelle hydrauliske skivebremser fra Bengal - en for hvert hjul.

Sykkelen er utstyrt med LED-belysning foran og bak samt reflekser.

Evobike Duo leveres direkte til din eiendom av transportør. 

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Evobike

Evobikes el-sykler er utviklet og designet på hovedkontoret vårt rett utenfor Stockholm. Produksjonen foregår i hovedsak i fabrikken vår som ligger i vakre Aveiro, Portugal.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL