Jubileumsfest!

Kjøp her

Beste garantipakken på markedet!

Prøv elsykkel i 14 dager!

Sikker betaling med Klarna

Eco

EvoBike Eco er stilrene elsykler med god komfort, perfekt for deg som vil ha en komfortabel bysykkel med klassisk svensk design. Eco-serien består av elsykler med relativt oppreist kjørestilling, men den kan justeres etter ønske takket være vinklingsbar styrestamme.

1 Produkter

Spar kr 7 000
Evobike ECO-7 - Dame

Evobike ECO-7 - Dame

Evobike ECO-7 er alternativet for deg som ønsker en stødig og komfortabel bysykk...

På lager

23 999 ,-
16 999 ,-
inkl. moms

ECO-serien fra EvoBike

 

EvoBike ECO – der moderne teknologi møter klassisk svensk design og eksepsjonell komfort. I vår ECO-serie finner du elsykler som er spesielt designet for å gi deg en fantastisk sykkelopplevelse, enten du navigerer gjennom byens gater eller utforsker rolige forstadsområder. Med fokus på bærekraft, brukervennlighet, og pålitelig ytelse gir EvoBike ECO deg friheten til å nyte hver reise, støttet av toppmoderne teknologi og stor verdi for pengene.

 

Fordeler med EvoBike ECO-serien:

 

Prisgunstighet: EvoBike ECO tilbyr høykvalitets elsykler til rimelige priser, som gir utmerket verdi for pengene.

Komfort og tilpasning: Med en oppreist kjørestilling og justerbar styrestamme, garanterer ECO-serien en behagelig tur tilpasset dine behov.

Kvalitetskomponenter: Til tross for sin pris, inneholder serien toppmoderne teknologier og kvalitetskomponenter som effektive navmotorer, høykapasitets litiumbatterier, og Shimanos girsystem for en jevn sykkelopplevelse.

Stilig design: ECO-serien kombinerer klassisk svensk design med praktisk funksjonalitet, perfekt for den stilmessige syklisten.

 

Hvorfor velge EvoBike ECO?

 

Holdbarhet og lang levetid: EvoBike ECO tilbyr robust konstruksjon og avansert teknologi for langvarig bruk og holdbarhet.

Forbedret mobilitet i bylandskapet: ECO-seriens smidige navmotor og justerbare assistanse gjør bypendling effektiv og enkel.

Økonomisk effektivitet: Lave driftskostnader og vedlikehold gjør ECO-serien til en kostnadseffektiv transportløsning.

Helse og velvære: Regelmessig bruk av ECO-elsykkelen fremmer fysisk aktivitet og bidrar til økt velvære.

 

Spørsmål og svar om EvoBike ECO

 

Hva skiller EvoBike ECO fra andre elsykkelserier?

 

EvoBike ECO-serien skiller seg ut med sin kombinasjon av prisgunstighet, svensk design og avansert teknologi, noe som gjør den til et utmerket valg for både nye og erfarne elsykkelbrukere.

 

Hvor lang er rekkevidden på en EvoBike ECO elsykkel?

 

Rekkevidden varierer avhengig av flere faktorer som terreng, syklistens vekt og valg av assistansenivå, men generelt tilbyr ECO-serien en rekkevidde på ca 45-100 km per lading.

 

Kan jeg justere kjørestillingen på min EvoBike ECO?

 

Ja, takket være den vinkelbare styrestammen kan du enkelt justere både høyden og vinkelen på styret for å finne en kjørestilling som passer akkurat deg.

 

Er EvoBike ECO egnet for lange sykkelturer?

 

Absolutt. Med sin komfortable kjørestilling, pålitelige batteri, og allsidige ytelse er ECO-serien perfekt for både daglige pendlinger og lengre utflukter.

 

Hvilket vedlikehold kreves for en EvoBike ECO elsykkel?

 

Som alle elsykler krever ECO-serien regelmessig kontroll og vedlikehold av bremser, dekk, og batteri for å sikre optimal ytelse og sikkerhet. Les vår guide om første service som skal utføres 1-3 måneder etter at du har mottatt din nye elsykkel og vår guide om regelmessig Service & Vedlikehold.

 

Hvordan håndterer jeg batteriet for best mulig levetid?

 

For å maksimere batteriets levetid, unngå å oppbevare det i ekstremt varme eller kalde temperaturer, og lad det regelmessig selv når sykkelen ikke brukes ofte.

Om Evobike

Evobikes el-sykler er utviklet og designet på hovedkontoret vårt rett utenfor Stockholm. Produksjonen foregår i hovedsak i fabrikken vår som ligger i vakre Aveiro, Portugal.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL