Jubileumsfest!

KJØP HER

Beste garantipakken på markedet!

Prøv elsykkel i 14 dager!

Sikker betaling med Klarna

Spar kr 5 000

Evobike Trail

17 999 ,-

inkl. moms

22 999 ,-

På lager

  • Du sparerkr 5 000
  • Tar deg frem overalt
  • Kraftig motor, 40 Nm
  • Opptil 100 km/lading

Produktbeskrivelse

Evobike Trail er designet for eventyr! Denne robuste MTB-en med sine 29"-hjul ruller smidig på alt fra grus til gress og stier. Den kraftige motorassistanse gjør hver tur til en glede, og med en minimalistisk OLED-skjerm har du alltid kontroll på din ferd. Perfekt for deg som vil utforske mer!

Design

Evobike Trail utmerker seg med en vridningsstiv ramme i aluminium og store, brede dekk som enkelt håndterer ujevnt underlag. En høykvalitets dempegaffel fra Suntour med 100 mm slaglengde og låsefunksjon bidrar til en behagelig kjøretur selv på de mest utfordrende stiene. Den minimalistiske OLED-skjermen på styret kompletterer det moderne designet og gir sykkelen et rent og stilig utseende.

Ytelse og bruk

Utstyrt med et bakhjulsdrevet system fra Ananda med imponerende 40 Nm dreiemoment og ni Shimano Alivio-gir, håndterer Trail utfordrende terreng med letthet. De hydrauliske skivebremsene fra Shimano sikrer kraftig bremsing i alle situasjoner. Den smidige skjermen tillater enkel kontroll over motorassistanse og viktig kjøreinformasjon, noe som gjør den til den ultimate følgesvennen på dine eventyr.

Rekkevidde

Evobike Trail leverer en imponerende rekkevidde som varierer mellom 45-100 km avhengig av batterivalg, noe som gjør den til en pålitelig partner for både korte turer og lengre utflukter. Med dette fleksible batterisystemet kan du tilpasse sykkelens utholdenhet etter dine behov.

Motor og batteri

Med en Ananda-motor og et litiumbatteri med to valgbare kapasiteter, 432 Wh eller 576 Wh, tilbyr Trail både kraft og utholdenhet. Batteriet er integrert lavt i rammen for å øke stabiliteten og kan lades både i og utenfor sykkelen for din bekvemmelighet.

Levering, retur og betaling

Lader og batteri medfølger.

Evobike Trail leveres i kartong direkte hjem til din dør. Sykkelen leveres 95% ferdigmontert med begge hjulene på plass. Det eneste du selv gjør er å rette opp styret og skru fast pedalene. Levering skjer vanligvis innen 2-5 dager hjem til deg.

Du har selvfølgelig 14 dagers returrett. Ved retur skal varen sendes tilbake i vesentlig uendret tilstand. For ekstra trygghet tilbyr vi også åpent kjøp i opptil 60 dager utover den vanlige returretten. Dette gjelder ved ubrutt emballasje.

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Evobike

Evobikes el-sykler er utviklet og designet på hovedkontoret vårt rett utenfor Stockholm. Produksjonen foregår i hovedsak i fabrikken vår som ligger i vakre Aveiro, Portugal.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL