Jubileumsfest!

KJØP HER

Beste garantipakken på markedet!

Prøv elsykkel i 14 dager!

Sikker betaling med Klarna

Spar kr 7 000

Evobike Sport-3

10 999 ,-

inkl. moms

17 999 ,-

På lager

  • Du sparerkr 7 000
  • Mye for pengene!
  • 3-trinns Shimano
  • Praktisk pendlersykkel

Produktbeskrivelse

Evobike Sport-3 er den mindre søskenet til den populære Sport-8, men med 3 gir og hånd-/fotbremse. Her får du mye for pengene og en utmerket hverdagssykkel!

Design

Evobike Sport-3 er en sporty el-sykkel av trekking-modell som passer perfekt som pendler sykkel. En vridningsstiv aluminiumsramme og et integrert litiumbatteri i rammen gjør at sykkelen føles veldig stabil og følger. OLED-skjerm som er liten og smidig, uten at informasjonen den viser påvirkes. Den smelter pent inn i styret, og risikoen for støtskader er dermed minimal. Dessuten blir det mer plass for å feste sykkelkurver og lignende på styret.

Ytelse og bruk

Kjørestillingen kan endres fra sporty til mer oppreist takket være styrestammen som kan justeres både i høyde og vinkel. På styret finnes også en stilig bakgrunnsbelyst OLED-skjerm som du bruker for å stille inn hvor mye motoren skal hjelpe i fem nivåer. Her vises også informasjon om batteriets status, hastighet, gjennomsnittshastighet, maksimal hastighet og distansemåler. Du justerer også sykkelens belysning foran/bak gjennom OLED-skjermen.

Batteriet er integrert i rammen, noe som gir en mer følgsom og sporty sykkelopplevelse og slankt design. Dette gjør også at bagasjebrettet frigjøres helt for for eksempel montering av barnesete.

Evobike Sport-3 har et girsytem med tre girnivåer fra velkjente Shimano og har et eksternt girsystem, som gir lav rullemotstand og et bredt girspenn. Som med alle andre eksterne girsystemer, skifter du gir mens du trår. Bremsesystemet består av effektiv skivebrems foran og fotbrems for bakhjulet.

Rekkevidde

Rekkevidden for elsykler er alltid vanskelig å spesifisere siden det avhenger av en rekke forskjellige faktorer, spesielt hvor mye du hjelper til med å trå samt hvilket assistansenivå du har valgt. For å gi et omtrentlig bilde pleier vi å angi rekkevidden til ca 45-75 km eller 55-90 km per lading, avhengig av batterivalget.

Motor og batteri

Evobike Sport-3 sin effektive motor sitter i forhjulet med 250W effekt kommer fra kvalitetsmerket Ananda.

Litiumbatteriet har en kapasitet på 432Wh eller 540Wh. Det går bra å lade batteriet på plass i sykkelen, alternativt ta det ut for lading på annen plass.

Med Sport-3 følger nå en enda kraftigere 3A-lader, noe som gjør at batteriet kan lades opp til 50% raskere enn tidligere.

Levering, retur og betaling

Lader og batteri medfølger.

Elsykkelen leveres i en kartong direkte hjem til din dør. Sykkelen leveres 95% ferdigmontert med begge hjulene på plass. Det eneste du gjør selv er å rette opp styret og skru fast pedalene.

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Evobike

Evobikes el-sykler er utviklet og designet på hovedkontoret vårt rett utenfor Stockholm. Produksjonen foregår i hovedsak i fabrikken vår som ligger i vakre Aveiro, Portugal.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL