VÅRTILBUD!

Kjøp her

Beste garantipakken på markedet!

Prøv elsykkel i 14 dager!

Sikker betaling med Klarna

Sammenleggbar elsykkel

Følelsen av en elsykkel i full størrelse
Evobike Travel er en sammenleggbar elsykkel med en hjuldiameter på 20 tommer. Modellen er virkelig lettkjørt med en sykkelfølelse som minner mye om en sykkel i full størrelse, og det tar ikke lang tid før du glemmer at det er en kompakt sammenleggbar elsykkel du sykler!

1 Produkter

Spar kr 3 000
EvoBike Travel - Sammenleggbar

EvoBike Travel - Sammenleggbar

Topplassering i flere elsykkeltester! EvoBike Travel er en glatt sammenleggbar e...

På lager

17 999 ,-
14 999 ,-
inkl. moms

Sammenleggbar elsykkel

Hva er en sammenleggbar elsykkel?

En sammenleggbar elsykkel har alle de praktiske egenskapene som en vanlig elsykkel har, med den ekstra egenskapen at den sammenleggbare elsykkelen er nettopp det, sammenleggbar. Dette betyr at du enkelt kan legge sammen elsykkelen din og løfte den inn i bagasjerommet på bilen, oppbevare den i den trange garasjen, sette den i bagasjeoppbevaringen på nattoget eller under skrivebordet på kontoret.

 

Bærbarhet

Sammenleggbare elsykler kan enkelt foldes sammen til en mer håndterbar størrelse, noe som gjør dem enkle å bære med seg på offentlig transport, oppbevare i bilen eller under et skrivebord på jobben.

Oppbevaring

På grunn av deres kompakte størrelse når de er foldet sammen, er sammenleggbare elsykler lettere å oppbevare i trange rom, som små leiligheter eller kontorer, sammenlignet med tradisjonelle sykler eller ikke-sammenleggbare elsykler.

Fleksibilitet

De tilbyr en kombinasjon av pedal kraft og elektrisk assistanse, noe som gjør dem til et utmerket alternativ for både mosjon og komfort. Brukeren kan velge å sykle manuelt, bruke elektrisk assistanse for å gjøre turen lettere, eller en kombinasjon av begge.

Gjennomgående merkekomponenter

Våre sammenleggbare elsykler er utstyrt med et 36V litiumbatteri som er elegant integrert i rammen. Dette gir et stilig og slankt design samtidig som sykkelen blir veldig stabil. Evobike Travel er utstyrt med merkekomponenter av gjennomgående høy kvalitet, hvor elsystemet og drivpakken er i fokus. Motoren kommer fra merket Bafang og cellene i litiumbatteriet fra Samsung, noe som garanterer høy driftssikkerhet og lang levetid.

Om Evobike

Evobikes el-sykler er utviklet og designet på hovedkontoret vårt rett utenfor Stockholm. Produksjonen foregår i hovedsak i fabrikken vår som ligger i vakre Aveiro, Portugal.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL