Jubileumsfest!

KJØP HER

Beste garantipakken på markedet!

Prøv elsykkel i 14 dager!

Sikker betaling med Klarna

Spar kr 8 000

Evobike Cargo Pro

28 999 ,-

inkl. moms

36 999 ,-

Tilbake på lager 2024-07-23

  • Du sparerkr 8 000
  • BEST I TEST - Aftonbladets store test av elektrisk drevne lastesykler
  • Med plass til 4 barn
  • Lang levetid og høy ytelse

Produktbeskrivelse

Evobike Cargo Pro er et must for deg som er på utkikk etter en el-sykkel med suveren lastekapasitet som rommer hele familien.

Design

Den elektriske lastesykkelen Evobike Cargo Pro er en velbygget elektrisk lastesykkel med fine komponenter og et lekkert design. Designmessig er Evobike Cargo Pro slanket ned for å være en elektrisk lastesykkel, mye takket være at batteriet er skjult under en av sittebenkene i boksen. Sykkelen har en svartlakkert ramme samt detaljer i børstet aluminium og lær, noe som gir el-sykkelen et luksuriøst utseende. I boksen finnes doble sittebenker med plass for fire (!) barn, bagasje eller kjæledyr. På hver sitteplass finnes justerbart trepunktsbelte og langs langsidene finnes sikkerhetsbøyler som kan justeres i høyden.

Ytelse og bruk

Motoren starter automatisk når du begynner å tråkke og assisterer opp til hele 25 km i timen. Du velger hvor mye motoren skal hjelpe til via en stilig OLED-skjerm plassert på styret som viser hastighet samt trippteller. Det går også utmerket å helt slå av elektrisk drift om ønskelig og sykle som en vanlig sykkel.

Hovedrammen er laget av aluminium, noe som gir en lavere vekt samt utmerket rustbeskyttelse. De fleste andre detaljer på Evobike Cargo Pro, som setepinne og veivarmene, er også laget av aluminium. Aluminiumsfelgene er ekstra forsterket med doble bunner samt eiker i rustfritt stål.

Girsystemet kommer fra Shimano (modell Altus) og har åtte girnivåer. Bremssystemet består av en skivebremse per hjul, hvorav en av dem er utstyrt med parkeringsbremsefunksjon hvis sykkelen parkeres i en skråning. Resultatet blir en sikker og pålitelig bremsing i alle situasjoner.

Rekkevidde

Rekkevidden for el-sykler er alltid vanskelig å spesifisere siden det avhenger av en rekke forskjellige faktorer, spesielt hvor mye du hjelper til med å tråkke samt hvilket assistansenivå du har valgt. For å gi et omtrentlig bilde pleier vi å angi rekkevidden til ca. 40 km for det lille batteriet eller 64 km for det store batteriet per lading.

Motor og batteri

Evobike Cargo Pro er utstyrt med kvalitetskomponenter, dette gjelder ikke minst motoren og batteriet. Den effektive børsteløse navmotoren med 250W effekt kommer fra det velkjente kvalitetsmerket Bafang og er plassert i bakhjulet.

Litiumbatteriet finnes i to valgbare størrelser, 432 Wh og 540 Wh. Batteriet kan lades enten direkte på sykkelen eller tas av for lading på et annet sted.

Levering, retur og betaling

Lader og batteri inkludert.

Cargo Classic leveres direkte til dørstokken eller eiendomsgrensen. Den leveres 98% montert og krever bare mindre montering fra deg. De siste 2% inkluderer å sette styret på plass, justere setet, sjekke dekktrykket og lade og sette batteriet i holderen.

Du har selvfølgelig 14 dagers returrett. Ved retur må varene returneres i vesentlig uendret tilstand. For ekstra sikkerhet tilbyr vi også åpent kjøp i inntil 60 dager i tillegg til vanlig returrett. Dette gjelder uåpnet emballasje.

*Bildene stemmer ikke helt overens med virkeligheten. På bildene vises en annen skjerm enn den skjermen som leveres med sykkelen.

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Evobike

Evobikes el-sykler er utviklet og designet på hovedkontoret vårt rett utenfor Stockholm. Produksjonen foregår i hovedsak i fabrikken vår som ligger i vakre Aveiro, Portugal.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL