VÅRTILBUD!

Kjøp her

Beste garantipakken på markedet!

Prøv elsykkel i 14 dager!

Sikker betaling med Klarna

Test sykkelen hjemme

Vi på evobike.no er vi glade for at du som kunde kan være helt fornøyd med ditt kjøp hos oss. I vanlige butikker har du muligheten til begrenset testsykling før du bestemmer deg. Hvis du bestiller fra en nettbutikk, har du alltid rett til å heve kjøpet hvis du ikke er fornøyd. Rettsfristen betyr at du "nøye undersøker" din nye sykkel. Vi ønsker å gå utover det. Det vil være billigere å kjøpe en elsykkel av EvoBike enn i din lokale butikk!

 

 

En unik mulighet!

Vi tilbyr deg en unik mulighet til å teste den nye elsykkelen i 14 dager. Vi er sikre på at du vil bli fornøyd med din Evobike elsykkel. Derfor tør vi gi deg muligheten til å virkelig teste sykkelen din på alle måter. Hvis du ikke er fornøyd med sykkelen din, kan du returnere elsykkelen til oss innenfor rammen av angrefristen til tross for bruk av sykkelen. Den eneste prisen du betaler for retur er returavgift, 400 kr for en tohjulet sykkel, 700 kr for en trehjulssykkel og 1000 kr for en lastesykkel. 

 

 

Ellers tilbys full refusjon! Tilbudet er underlagt følgende vilkår:

  • Maks 50 km sykling
  • Alt emballasjemateriale må beholdes og sykkelen returneres i originalemballasjen. I mangel av originalemballasje faktureres et gebyr på 500kr.
  • Sykkelen må ikke skades, i tillegg til normal slitasje under avstanden for testsyklingen.

Om Evobike

Evobikes el-sykler er utviklet og designet på hovedkontoret vårt rett utenfor Stockholm. Produksjonen foregår i hovedsak i fabrikken vår som ligger i vakre Aveiro, Portugal.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL