Jubileumsfest!

Kjøp her

Beste garantipakken på markedet!

Prøv elsykkel i 14 dager!

Sikker betaling med Klarna

Ta vare på elsykkelen din om vinteren

Lagre sykelen innendørs

Aller best har den elektriske sykkelen det om den lagres innendørs der det er varmt og godt. Se til at sykelen er ren, tørr og at kjeden er nylig oljet før vinterlagringen.

Batteri utendørs om vinteren?

Den elektriske sykelens batteri trives ikke når det for varmt eller for kaldt. Allerede under ti grader bruker vi å anbefale å lagre batteriet innendørs om det ikke skal brukes på en stund. Viste du at batteriet kan miste opp til 20% av kapasiteten når det er null grader ute? Om den elektriske sykelen ikke skal lagres i en varm garasje anbefaler vi ganske enkelt at du tar ut batteriet og lagrer det inne. Dessuten er det lurt å sørge for at batteriet ikke blir helt oppladet eller utladet under lagring. Det optimale et om batteriet er halvveis oppladet, så det kan hende du trenger å ladde batteriet noen ganger under lagring.

Så for å oppsummere - lagre batteriet til sykelen tørt og varmt om vinteren og pass på at det i alle fall er halvveis ladet under lagring.

Om Evobike

Evobikes el-sykler er utviklet og designet på hovedkontoret vårt rett utenfor Stockholm. Produksjonen foregår i hovedsak i fabrikken vår som ligger i vakre Aveiro, Portugal.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL