Jubileumsfest!

Kjøp her

Beste garantipakken på markedet!

Prøv elsykkel i 14 dager!

Sikker betaling med Klarna

10 grunner til å kjøpe en elsykkel

1. Gjør miljøet en tjeneste.

De fleste daglige bilreiser er kortere en 5 kilometer. Med en elektrisk sykkel kan du levne bilen hjemme og gjøre miljøet en stor tjeneste

2. Bra for økonomien.

En elektrisk sykkel er ikke bare billigere å kjøpe og å vedlikeholde sammenlignet med en personbil. Driftskostnaden for elektrisitet er dessuten en brøkdel, ca. 15 øre/mil, sammenlignet med kostnaden for bensin eller diesel. Dessuten slipper du å betale vegavgift, bompenger eller dyre forsikringspremier.

3. Perfekt for å pendle.

Viste du at majoriteten bor innenfor 25 km fra arbeidsplassen - en strekning som er ideelt for elektriske sykler! Det er enkelt å ta løs batteriet fra alle EvoBike syklene om du ønsker å lade på jobb.

4. Ingen flere trafikkkorker.

I større byer kan rushtrafikken være forferdelig. I disse timene er ofte den elektriske sykelen raskere og et mye mindre frustrerende fremkomstmiddel.

5. Unngå å lete etter parkering

Unngå å bruke tid på å lete etter parkeringsplasser, ikke risiker å få parkeringsbot og ikke bruk penger på parkeringsavgifter! Den elektriske sykelen er lett å parkere og koster ingenting!

6. Trening og helse.

Til tross for elektrisk motor, får du fortsatt trening av en elektrisk sykkel, spesielt ettersom du på alle våre EvoBike-sykler kan tilpasse hvor mye motoren skal hjelpe til. Sammenlignet med andre sykler kan du altså få trening men uten å trenge en dusj når du kommer frem til jobben!

7. Elektriske sykler er gøy!

Har du ikke testet en elektrisk sykkel enda? Gjør det! Det er en fantastisk følelse å kjenne motoren i en bratt bakke og kunne ta seg opp - uten nevneverdige anstrengelser. Bare skli oppover bakkene!

8. Lave vedlikeholdskostnader.

En elektrisk sykkel krever ikke noe særlig mer service enn en vanlig sykkel.

9. Enkelt å bruke.

Alle de elektriske syklene fra EvoBike er enkle å bruke. Motoren starter automatisk når du begynner å trå og en LCD-skjerm viser nyttig informasjon om blant annet batteristatus, hastighet og strekning

10. Fantastiske garantier!

Tja, i alle fall når det gjelder elektriske sykler fra Evobike. Alle våre elektriske sykler leveres med fullstendig 2 års garanti (inkl. batteri), 5 års motorgaranti samt 10 års rammegaranti. Hvorfor? Fordi vi tilbyr sykler av høyeste kvalitet - våre modeller er designet i Sverige for det skandinaviske markedet og kvalitet er ett av våre nøkkelord

Om Evobike

Evobikes el-sykler er utviklet og designet på hovedkontoret vårt rett utenfor Stockholm. Produksjonen foregår i hovedsak i fabrikken vår som ligger i vakre Aveiro, Portugal.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL