VÅRTILBUD!

Kjøp her

Beste garantipakken på markedet!

Prøv elsykkel i 14 dager!

Sikker betaling med Klarna

Sykkelvogn for kjæledyr

Oppdag EvoBikes unike utvalg av sykkelvogner for kjæledyr. Perfekt for trygge og komfortable sykkeleventyr med dine firbeinte venner. Å investere i en sykkelvogn for kjæledyr fra EvoBike er å investere i kvalitetstid med ditt kjæledyr. Våre vogner kombinerer sikkerhet, komfort og holdbarhet for å gi deg og ditt kjæledyr de beste forutsetningene for uforglemmelige eventyr. Utforsk vårt utvalg i dag og opplev friheten til å ta med din beste venn overalt!

1 Produkter

Spar kr 500
Sykkelvogn SunBee Tassen, for kjæledyr V2 - Grønn/Svart

Sykkelvogn SunBee Tassen, for kjæledyr V2 - Grønn/Svart

Sykkelvognen SunBee Tassen er en fleksibel sykkelvogn for deg som ønsker å ta me...

På lager

2 499 ,-
1 999 ,-
inkl. moms

 

Sykkelvogner for kjæledyr

 

Å sykle er ikke bare en fantastisk form for trening for mennesker; det tilbyr også en unik måte å utforske verden sammen med våre kjæledyr. Med EvoBikes utvalg av sykkelvogner for kjæledyr kan du enkelt ta med din firbeinte venn på ditt neste eventyr. Våre sykkelvogner er designet med både komfort og sikkerhet i tankene, slik at ditt kjæledyr kan nyte turen like mye som deg.

 

Hvorfor velge en sykkelvogn for kjæledyr fra EvoBike?

 

EvoBikes sykkelvogner for kjæledyr er mer enn bare et transportmiddel; de er en investering i ditt og ditt kjæledyrs velvære. Hver modell er nøye utformet for å sikre at ditt kjæledyr sitter trygt og komfortabelt, enten dere utforsker byens gater eller landsbygdens veier.

 

Unike egenskaper ved våre sykkelvogner

 

Våre sykkelvogner skiller seg ut fra mengden gjennom deres brukervennlige design og materialer av høy kvalitet. De lettrensede overflatene, luftinntakene med nett og den sikre lukken i taket er bare noen av egenskapene som gjør våre vogner ideelle for kjæledyr. Disse funksjonene garanterer at ditt kjæledyr får frisk luft og kan nyte utsikten, samtidig som det er beskyttet mot vær og vind.

 

Sikkerhet og komfort i fokus

 

Sikkerhet er vår høyeste prioritet. Derfor inkluderer våre sykkelvogner funksjoner som sikkerhetsflagg, reflekterende elementer og en stabil konstruksjon som enkelt kan festes til de fleste sykler. Komforten for ditt kjæledyr tas også på største alvor, med myke puter og god plass til å bevege seg på.

 

Vedlikehold og stell

 

Å vedlikeholde din sykkelvogn er enkelt, takket være de vannresistente materialene og de lettstelte overflatene. Vi tilbyr også tips og råd for hvordan du best tar vare på din vogn, slik at den kan følge med på mange eventyr fremover.

 

Vanlige spørsmål og svar

 

Kan jeg bruke sykkelvognen i all slags vær?

 

Våre sykkeltilhengere er vannresistente og tåler vann til en viss grad. Vi anbefaler å impregnere stoffet for å oppnå bedre vannbestandighet.

 

Hvordan vet jeg hvilken størrelse som passer mitt kjæledyr?

 

Vi anbefaler at du måler ditt kjæledyrs lengde og høyde, og sammenligner disse målene med dimensjonene som er oppgitt for hver vogn.

 

Er sykkelvognene vanskelige å montere?

 

Nei, våre sykkelvogner er designet for å være enkle å montere og demontere, med klare instruksjoner som følger med hvert produkt.

 

Kan sykkelvognen brukes til andre formål enn sykling?

 

Absolutt! Mange av våre kunder bruker sine sykkelvogner som mobile hjem for sine kjæledyr når de er på camping eller ved andre utendørsaktiviteter.

 

Hvordan vedlikeholder jeg min sykkelvogn på best mulig måte?

 

Rengjør vognen regelmessig med mild såpeløsning og kontroller alle festemidler og bevegelige deler for å sikre at de er i god stand.

Om Evobike

Evobikes el-sykler er utviklet og designet på hovedkontoret vårt rett utenfor Stockholm. Produksjonen foregår i hovedsak i fabrikken vår som ligger i vakre Aveiro, Portugal.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL