VÅRTILBUD!

Kjøp her

Beste garantipakken på markedet!

Prøv elsykkel i 14 dager!

Sikker betaling med Klarna

Travel

Evobike Travel er en sammenleggbar elsykkel med en hjuldiameter på 20 tommer. Modellen er virkelig lettkjørt med en sykkelfølelse som minner mye om en sykkel i full størrelse, og det tar ikke lang tid før du glemmer at det er en kompakt sammenleggbar elsykkel du sykler! Evobike Travel er utstyrt med merkekomponenter av gjennomgående høy kvalitet, hvor det elektriske systemet og drivpakken er i fokus.

1 Produkter

Spar kr 3 000
EvoBike Travel - Sammenleggbar

EvoBike Travel - Sammenleggbar

Topplassering i flere elsykkeltester! EvoBike Travel er en glatt sammenleggbar e...

På lager

17 999 ,-
14 999 ,-
inkl. moms

 

Travel-serien fra EvoBike

 

Travel-serien fra EvoBike representerer toppen av fleksibilitet og kvalitet innen sammenleggbare elsykler. Med sitt lette design og brukervennlighet, tilbyr EvoBike Travel en unik kombinasjon av komfort og ytelse. Denne serien er skapt for å gi syklister en unik opplevelse, med førsteklasses komponenter som Ananda-motor og Shimano-gir, som sikrer pålitelig og smidig kjøring i alle situasjoner.

EvoBike Travel-serien er mer enn bare en elsykkel; det er en investering i din mobilitet og frihet. Med sitt innovative design og toppmoderne funksjoner, tilbyr Travel-serien en unik elsykkelopplevelse. Enten du trenger en pålitelig følgesvenn for din daglige pendling eller en kompakt løsning for eventyr i byen, er EvoBike Travel det åpenbare valget.

 

Fordeler med EvoBike Travel-serien

 

Kompakt og sammenleggbar design: EvoBike Travel er enkel å folde sammen, noe som gjør den perfekt for pendling og lagring i små rom.

Høykvalitetskomponenter: Med en motor fra Ananda og gir fra Shimano, tilbyr Travel-serien en pålitelig og smidig sykkelopplevelse.

Oppgraderbart batteri: Muligheten til å oppgradere til et større batteri gir lengre rekkevidde og økt fleksibilitet.

Avansert OLED-skjerm: Den oppdaterte OLED-skjermen bidrar til en slank og moderne følelse, samtidig som den gir all nødvendig informasjon klart og lett tilgjengelig.

 

Hvorfor velge EvoBike Travel?

 

Topplassering i elsykkeltester: EvoBike Travel har utmerket seg i flere tester, noe som beviser dens overlegenhet innen kategorien.

Optimalisert sykkelfølelse: Til tross for sin kompakte størrelse, tilbyr Travel en sykkelfølelse som ligner den hos fullstørrelse elsykler.

Lett å transportere: Det sammenleggbare designet gjør Travel-serien ideell for deg som er på farten og trenger å ta elsykkelen med på tog eller buss.

Kvalitet til en lav pris: EvoBike Travel tilbyr eksepsjonell kvalitet til en konkurransedyktig pris, takket være effektive innkjøpskanaler og kutt i mellomledd.

 

Spørsmål og svar om EvoBike Travel

 

Hvor lang er rekkevidden for EvoBike Travel?

 

Rekkevidden varierer avhengig av batteristørrelse, 30-50 km for det lille batteriet eller 35-60 km for det store batteriet per lading. Med muligheten til å oppgradere kan du tilpasse rekkevidden etter dine behov.

 

Er EvoBike Travel vanskelig å folde sammen?

 

Nei, dens design er intuitiv og enkel å håndtere, noe som gjør sammenleggingen rask og problemfri.

 

Kan jeg bruke EvoBike Travel i all slags vær?

 

Ja, med høykvalitetskomponenter og robust konstruksjon er Travel bygget for å tåle ulike værforhold.

 

Hva skiller EvoBike Travel fra andre sammenleggbare elsykler?

 

Travel skiller seg ut gjennom sin kombinasjon av ytelse, kvalitetskomponenter og fleksibilitet, samt muligheten for batterioppgradering.

 

Hvor raskt kan EvoBike Travel kjøre?

 

Motoren assisterer opp til 25 km/t. Hastigheten er regulert i henhold til lov for elsykler, men motorens effektivitet sikrer jevn og rask akselerasjon.

 

Hvor kan jeg kjøpe EvoBike Travel?

 

EvoBike Travel er tilgjengelig direkte gjennom vår e-handel, noe som garanterer best mulig pris og service.

Om Evobike

Evobikes el-sykler er utviklet og designet på hovedkontoret vårt rett utenfor Stockholm. Produksjonen foregår i hovedsak i fabrikken vår som ligger i vakre Aveiro, Portugal.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL