Jubileumsfest!

KJØP HER

Beste garantipakken på markedet!

Prøv elsykkel i 14 dager!

Sikker betaling med Klarna

Spar kr 1 000

Sykkelvogn Evobike Väddö

3 999 ,-

inkl. moms

4 999 ,-

På lager

  • Du sparerkr 1 000
  • Praktisk sykkelvogn + barnevogn
  • Plass for to barn
  • Luftig og behagelig kupé

Produktbeskrivelse

Evobike Väddö er en praktisk sykkelvogn med plass til opptil to barn som også kan brukes som barnevogn. Barnevognpakke er inkludert i prisen med to roterbare forhjul, perfekt for de som ønsker å sykle inn i "byen" og deretter gå blant butikkene.

Design
Evobike Väddö er en stor sykkelvogn i sporty design. Sykkelvognen har en luftig og trivelig hytte med store vinduer som gir rikelig med lys og har plass til ett eller to barn. Fempunkts sikkerhetsbelter har komfortable komfortputer, og begge setene har sikkerhetsknapper.

Frontruten kan foldes sammen for enten å bruke barnevognen åpen eller med det medfølgende myggnettet. Selv baksiden av stoffet kan brettes opp for å få en bedre luftstrøm gjennom vognen på varme dager. På taket er det en annen åpningsluke delvis for ventilasjon, men også slik at du kan se ned på barna når du går med barnevognen

Modellen følger selvfølgelig Trafikverkets anbefalinger, noe som blant annet betyr godt synlige farger, reflekser bak og fempunkts sikkerhetsbelter.

Dimensjoner montert (LBH): 106 x 82 x 106 cm

Mål brettet (LBH): 76 x 33 x 73 cm

Dimensjoner pakkeplass:
Dybde 26 cm
Lengde 62 / 52 cm
Bredde 23 / 16 cm
Sete til tak 60 cm

Ytelse og bruk

Det er raskt å konvertere sykkelvognen til en barnevogn når det trengs, og vognen kan også foldes på sekunder for enklere oppbevaring. På siden av barnevognen er det smart oppbevaring for barnevognhjulene/festearmen slik at bagasjerommet bak kan brukes til pakking. Bak vognen er det et stort bagasjerom samt lommer for eksempel mobiltelefon og vannflaske. Hengeren har justerbar demping bak i tre trinn som du kan tilpasse lastevekten.

Evobike Väddö er egnet for to barn opp til ca 5 år eller en passasjer maksimal vekt på 44 kg (2 x 22 kg). Det anbefales ikke å kjøre barn som veier over 22 kg uansett om ett eller to barn sitter i barnevognen, da risikoen for skrå belastning øker da.

Evobike Väddö er vannresistent og tåler vann til en viss grad. Vi anbefaler å impregnere stoffet for å oppnå bedre vannbestandighet.

Rammen og felgene er laget av aluminium, noe som gir lav vekt i kombinasjon med rustbeskyttelse. Sidehjulene har en diameter på 20" og gir god rulling og god fremkommelighet selv under dårligere veiforhold. Sykkelvognen er også utstyrt med støtdempere (kan stilles inn i tre posisjoner) for økt komfort.

Prisen på sykkelvognen inkluderer en brakett for sykkelen din, som er festet inne i venstre hjulmutter (eller hurtigkobling) på sykkelens bakhjul. Festet fungerer normalt selv på elsykler med motor i baknavet. Hvis du vil kunne bytte barnevogn mellom forskjellige sykler, kan du kjøpe ekstra fester som tilbehør. Sykkelvognens festearm som er koblet til sykkelen din er utstyrt med en sikkerhetsfjær, slik at tilhengeren ikke følger fallet hvis sykkelen skulle velte.

Levering, retur og betaling
EvoBike Väddö leveres i pappeske direkte på døren. Du har selvfølgelig 14 dagers returrett. Ved retur må varene returneres i vesentlig uendret tilstand. For ekstra sikkerhet tilbyr vi også åpent kjøp i inntil 60 dager i tillegg til vanlig returrett. Dette gjelder uåpnet emballasje.

Spesifikasjoner

Reservedeler

Anmeldelser

Om Evobike

Evobikes el-sykler er utviklet og designet på hovedkontoret vårt rett utenfor Stockholm. Produksjonen foregår i hovedsak i fabrikken vår som ligger i vakre Aveiro, Portugal.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL