Jubileumsfest!

KJØP HER

Beste garantipakken på markedet!

Prøv elsykkel i 14 dager!

Sikker betaling med Klarna

Spar kr 1 000

Sykkelvogn Evobike Yxlan Svart / Grå

3 999 ,-

inkl. moms

4 999 ,-

På lager

  • Du sparerkr 1 000
  • 3-i-1-design
  • 5-punkts sikkerhetsbelte
  • Universelt sykkelfeste som passer de fleste sykler

Produktbeskrivelse

Evobike Yxlan er en allround sykkelvogn som enkelt kan veksle mellom barnevogn, joggevogn og sykkelvogn. Universelt sykkelfeste som passer til de fleste sykler gjør dette til et praktisk følgesvenn for sykkelen din!

Design

Her har du en allround sykkelvogn for livets ulike håndverk! EvoBike Yxlan kan enkelt forvandles fra barnevogn til vogn eller sykkelvogn. Du bretter hytta raskt slik at vognen får plass i bagasjerommet på bilen. For best komfort er det polstret sete og 5-punkts sikkerhetsbelte for barnet og regntak samt sotede sidevinduer.

Her kan du laste totalt 26 kg (anbefales med barn på maks 18 kg) og fjæringssystemet på bakakselen gir deg jevn og komfortabel kjøring hele veien.

Modellen har en håndbrems på håndtaket som også er justerbar. Parkeringsbrems er selvfølgelig inkludert og dekkene er 20" luftfylte. Reflekser for god sikt på hjul og traller. Rammen er av aluminium så den er lett og robust.

Modellen følger selvfølgelig Trafikverkets anbefalinger, noe som blant annet betyr reflekser bak og i hjulene og fempunkts sikkerhetsbelter.

Evobike Yxlan er vannresistent og tåler vann til en viss grad. Vi anbefaler å impregnere stoffet for å oppnå bedre vannbestandighet.

Dimensjoner montert (LBH): 107 x 75 x 103 cm

Mål brettet sammen (LBH): 100 x 60 x 28 cm

Dimensjoner sitteplass:
Dybde 60 cm
Lengde 20 cm
Bredde 50 cm
Sete til tak 60 cm

Levering, retur og betaling
EvoBike Yxlan leveres i pappeske direkte på døren. Du har selvfølgelig 14 dagers returrett. Ved retur må varene returneres i vesentlig uendret tilstand. For ekstra sikkerhet tilbyr vi også åpent kjøp i inntil 60 dager i tillegg til vanlig returrett. Dette gjelder uåpnet emballasje.

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Evobike

Evobikes el-sykler er utviklet og designet på hovedkontoret vårt rett utenfor Stockholm. Produksjonen foregår i hovedsak i fabrikken vår som ligger i vakre Aveiro, Portugal.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL