Jubileumsfest!

KJØP HER

Beste garantipakken på markedet!

Prøv elsykkel i 14 dager!

Sikker betaling med Klarna

Spar kr 7 000

Evobike CLASSIC-7 - Dame

15 999 ,-

inkl. moms

22 999 ,-

Tilbake på lager 2024-07-18

  • Du sparerkr 7 000
  • Komfortabel retrosykkel med stil
  • Opptil 100 km rekkevidde per lading

Produktbeskrivelse

Evobike CLASSIC-7 er en skikkelig cruise-sykkel med trendy design og superkomfort. Kjørestillingen er avslappet og svært komfortabel med et bredt sete, classic-styre og syv gir. Nå kommer Classic-7 også med noen oppdateringer i designet, som slankere batteri, en mindre OLED-skjerm på styret og et enda sterkere bagasjestativ, noe som gjør den populære Evobike Classic bedre enn noen gang!

Design

Designmessig er CLASSIC-7 en fulltreffer med lekre farger og lærdetaljer på håndtak samt brune ekstraforsterkede dekk. Bagasjeholder finnes både foran og bak. Detaljer som skjermer, kjedebeskytter og bagasjeholder er lakkert i samme farge som sykkelens ramme, noe som gir et luksuriøst og retro inntrykk.

En oppdatert og enda slankere OLED-skjerm på styret og et mindre batteri gir elsykkelen et oppdatert utseende, uten at det går på bekostning av retrodesignet.

Ytelse og bruk

På styret finner man et lekkert bakgrunnsbelyst LCD-display som kan brukes til å stille inn hvor mye motoren skal hjelpe til i fem nivåer. Her vises også informasjon om batteriets status, hastighet, snitthastighet, makshastighet og distansemåler. Via displayet kan du også regulere sykkelens belysning foran og bak.

Evobike CLASSIC-7 har et syvgirs system fra velkjente Shimano. Systemet er integrert i baknavet, noe som gir høy driftssikkerhet samt minimalt behov for vedlikehold. Du kan skifte gir når som helst under syklingen, bortsett fra ved hard tråkking. Bremsesystemet består av fotbrems for bakhjulet og hydraulisk skivebrems for forhjulet. Dette gir god bremsekraft ved alle nivåer.

Rekkevidde

Rekkevidden for sykler er alltid vanskelig å definere, da det avhenger av mange ulike faktorer, spesielt hvor mye du hjelper til med å tråkke og hvilket assistansenivå du har valgt. For å gi et omtrentlig bilde, oppgir vi vanligvis rekkevidden til ca 45-75 km for det lille batteriet eller 75-100 km for det store batteriet per lading. 

Motor og batteri

Evobike CLASSIC-7 er utstyrt med navmotor i forhjulet fra kvalitetsmerket Ananda. Motoren har en effekt på 250 W og starter automatisk når du tråkker.

Litiumbatteriet har en kapasitet på 432 Wh eller 576 Wh. Det går helt fint å lade batteriet montert på sykkelen, men alternativt kan det tas av for lading et annet sted. Classic-7 leveres nå med en enda kraftigere 3A-lader, som gjør at batteriet lades opptil 50 % raskere enn før.

*Sykkelen som vises på miljøbilder kan i noen tilfeller vise forrige års modell og detaljer kan dermed avvike fra elsykkelen levert til deg. Se produktbilder for nøyaktige detaljer. 

Spesifikasjoner

Reservedeler

Anmeldelser

Om Evobike

Evobikes el-sykler er utviklet og designet på hovedkontoret vårt rett utenfor Stockholm. Produksjonen foregår i hovedsak i fabrikken vår som ligger i vakre Aveiro, Portugal.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL