Stort vårsalg: spar opptil 2000 NOK på elsykler.

Klikk her

Beste garantipakken på markedet!

Prøv elsykkel i 14 dager!

Sikker betaling med Klarna

10 grunner til å kjøpe en elsykkel

Vi på Evobike.se elsker elektriske sykler! Vi ser den elektriske sykelen som et opplagt fremkomstmiddel til hverdags og vil gjerne at du gjør det samme! Kanskje er du allerede overbevist, kanskje trenger du å overbevises? Du har uansett havnet på rett sted, vi har nemlig satt sammen en liste med 10 grunner til hvorfor du burde skaffe deg en elektrisk sykkel.

1. Gjør miljøet en tjeneste.

De fleste daglige bilreiser er kortere en 5 kilometer. Med en elektrisk sykkel kan du levne bilen hjemme og gjøre miljøet en stor tjeneste

2. Bra for økonomien.

En elektrisk sykkel er ikke bare billigere å kjøpe og å vedlikeholde sammenlignet med en personbil. Driftskostnaden for elektrisitet er dessuten en brøkdel, ca. 15 øre/mil, sammenlignet med kostnaden for bensin eller diesel. Dessuten slipper du å betale vegavgift, bompenger eller dyre forsikringspremier.

3. Perfekt for å pendle.

Viste du at majoriteten bor innenfor 25 km fra arbeidsplassen - en strekning som er ideelt for elektriske sykler! Det er enkelt å ta løs batteriet fra alle EvoBike syklene om du ønsker å lade på jobb.

4. Ingen flere trafikkkorker.

I større byer kan rushtrafikken være forferdelig. I disse timene er ofte den elektriske sykelen raskere og et mye mindre frustrerende fremkomstmiddel.

5. Unngå å lete etter parkering

Unngå å bruke tid på å lete etter parkeringsplasser, ikke risiker å få parkeringsbot og ikke bruk penger på parkeringsavgifter! Den elektriske sykelen er lett å parkere og koster ingenting!

6. Trening og helse.

Til tross for elektrisk motor, får du fortsatt trening av en elektrisk sykkel, spesielt ettersom du på alle våre EvoBike-sykler kan tilpasse hvor mye motoren skal hjelpe til. Sammenlignet med andre sykler kan du altså få trening men uten å trenge en dusj når du kommer frem til jobben!

7. Elektriske sykler er gøy!

Har du ikke testet en elektrisk sykkel enda? Gjør det! Det er en fantastisk følelse å kjenne motoren i en bratt bakke og kunne ta seg opp - uten nevneverdige anstrengelser. Bare skli oppover bakkene!

8. Lave vedlikeholdskostnader.

En elektrisk sykkel krever ikke noe særlig mer service enn en vanlig sykkel.

9. Enkelt å bruke.

Alle de elektriske syklene fra EvoBike er enkle å bruke. Motoren starter automatisk når du begynner å trå og en LCD-skjerm viser nyttig informasjon om blant annet batteristatus, hastighet og strekning

10. Fantastiske garantier!

Tja, i alle fall når det gjelder elektriske sykler fra Evobike. Alle våre elektriske sykler leveres med fullstendig 2 års garanti (inkl. batteri), 5 års motorgaranti samt 10 års rammegaranti. Hvorfor? Fordi vi tilbyr sykler av høyeste kvalitet - våre modeller er designet i Sverige for det skandinaviske markedet og kvalitet er ett av våre nøkkelord

Om Evobike

Evobikes el-sykler er utviklet og designet på hovedkontoret vårt rett utenfor Stockholm. Produksjonen foregår i hovedsak i fabrikken vår som ligger i vakre Aveiro, Portugal.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

Trygg e-handelKlarna