Kundeservice

Om ossEvobikes el-sykler er utviklet og designet på hovedkontoret vårt rett utenfor Stockholm. Produksjonen foregår i hovedsak i fabrikken vår som ligger i vakre Aveiro, Portugal.

Når du kjøper en Evobike skal du føle deg trygg på å få en el-sykkel der det ikke er spart på detaljene. Med mer enn 20 års erfaring fra sykkelbransjen har våre utviklere designet el-sykler som ikke bare skal tåle våre tøffe nordiske forhold, men også føles fantastiske å sykle på. Komponenter er dermed valgt fra velkjente leverandører som f.eks. Shimano, Samsung, LG og Tektro.

Vi hos Evobike ønsker at alle skal kunne unne seg en god kvalitetssykkel uten at det skal behøve å koste en formue. Målet vårt er å alltid tilby markedets rimeligste elsykler. Vi har flere ganger stilt opp i uavhengige el-sykkeltester og vunnet første pris i flere tester. Vår suksessoppskrift har gjort oss til en av Nordens ledende leverandører av elektriske sykler.

Evobike.no er en del av Nordbutiker. Nordbutiker er en e-handelsbedrift med hovedfokus innenfor området lette elektrisk drevne kjøretøy, slik som el-sykler og el-sparkesykler, el-mopeder og elektriske scootere.

Vi driver en rekke egenutviklede nettbutikker i Norden der vi selger våre egne varemerker. Siden starten i 2007 har vi levert elektrisk drift til over 200 000 fornøyde kunder i Norden. Hovedkontoret og varelageret vårt er i Sverige, rett utenfor Stockholm, der vi per dags dato er omtrent: 35 ansatte.