Kundeservice

Evobike Eco

EvoBike Eco er stilrene elsykler med god komfort, perfekt for deg som vil ha en komfortabel bysykkel med klassisk svensk design. Eco-serien består av elsykler med relativt oppreist kjørestilling, men den kan justeres etter ønske takket være vinklingsbar styrestamme.

EvoBike Eco fås med tre eller syv gir, og begge variantene er utstyrt med skivebrems foran og fotbrems bak. EvoBike Eco er utstyrt med elmotor fra velkjente Bafang og starter automatisk via bevegelsessensorer når du tråkker. Elsykkelens litiumbatteri består av Samsung-celler. Batteriet er plassert i bagasjeholderen og kan lades mens det er montert på elsykkelen, eller enkelt tas av for lading et annet sted.

Rekkevidden for elsykler er alltid vanskelig å definere, da det avhenger av mange ulike faktorer, spesielt hvor mye du hjelper til med å tråkke og hvilket assistansenivå du har valgt. For å gi et omtrentlig bilde kan rekkevidden angis til ca. 5-60 km pr. lading.

På styret er det festet et LCD-panel med fargeskjerm, som gjør det enkelt å regulere motorassistanse (motoren assisterer opptil ca. 25 km/t i henhold til gjeldende trafikkregler), se batteristatus, hastighet samt kjørelengde. Du kan også lade telefonen din via displayets usb-port og regulere sykkelens belysning foran og bak. Velg den fargen og utførelsen blant våre ulike modeller i Eco-serien som passer deg best.

Elcykel EvoBike ECO-3 250W 2021 - Svart, Dam
  
12 995,-
(Ordinær pris: 14 995,-)
   Produktet er avviklet 
Elcykel EvoBike ECO-7 250W 2021 - Svart, Dam
  
14 995,-
(Ordinær pris: 16 995,-)
   Produktet er avviklet 
Nordbutiker Norge
Filial av Nordbutiker i Sverige AB
Org.nr: 918 488 014
Godkjent for F-skatt
Nordbutiker Logo