Kundeservice

Den beste elsykkelen for deg

din guide til den beste elsykkelen
Elsykkelen blir stadig mer populær - og vi forstår hvorfor! Elsykkelen er den perfekte kombinasjonen av smidig, rask og miljøvennlig og er for mange det foretrukne valget fremfor både bil og kollektivtrafikk. Hvis du vil vite om flere fordeler med elsykkel har vi satt sammen en liste med ti grunner til hvorfor du skal kjøpe en elsykkel. Den finner du HER.

Har du allerede bestemt deg for at en elsykkel er det beste alternativet for deg finnes det noen ting som kan være greie å tenke på og vite om. Derfor har vi satt sammen en guide for å hjelpe deg med å finne den beste elsykkelen for deg og dine behov. Les hele kjøpsguiden vår HER.

Visste du at Evobike har fått utmerkelsen “Best i test” i flertallet av uavhengige tester?
Les mer om testen og de testvinnende syklene HER.

Velg elsykkel utifra behov
La det være behovet ditt som styrer hvilken type elsykkel du skal kjøpe. Hvor ofte kommer du til å bruke elsykkelen din, hvor langt har du planer om å sykle, vil du at hele familien skal få plass? Det er dine personlige preferanser som avgjør, og det er utifra hvordan du planlegger å bruke elsykkelen din som avgjør hvilken elsykkelmodell som er best for deg.

Hos EvoBike har vi seks forskjellige typer elsykler:
1. EvoBike Classic
2. EvoBike Sport
3. EvoBike ECO
4. EvoBike Elegant
5. Vår transportsykkel EvoBike Cargo
6. Den sammenleggbare EvoBike Travel.
EvoBike Classic elsykkel
- stilig retrodesign for den stilbevissteEn komfortabel elsykkel i retrodesign der du sykler med en behagelig oppreist kjørestilling. Evobike Classic fører tankene til svunne tider med tradisjonelle farger samt detaljer i skinn og krom. EvoBike Classic fås med tre eller syv gir og begge alternativene har skivebrems foran og fotbrems til bakhjulet.

EvoBike Classic har ikke bare et stilig design, den er dessuten utstyrt med kvalitetskomponenter tvers gjennom. Drivsystemet er i toppklasse, Classic har en elmotor fra Bafang og litiumbatteri med celler fra Samsung. Elsykkelen er utstyrt med LCD-display der du har oversikt over elsystemet og batteristatus.

Les mer om EvoBike Classic HER.


Evobike Sport elsykkel
- en testvinnende hybrid perfekt for pendleren


EvoBike Sport er den perfekte hybridsykkelen: Sporty, men med mulighet for å justere den for å få en mer oppreist kjørestilling. Dette er en perfekt pendlersykkel for deg som ikke lenger har lyst til å kjøre bil eller kollektiv til jobb, barnehage eller fritidsaktiviteter.

EvoBike Sport har, akkurat som navnet antyder, en mer sportslig karakter enn sine søskenmodeller. Elsykkelen er utstyrt med et kontrollpanel med fargeskjerm der du enkelt regulerer motorassistansen, kan se batteristatus, hastighet samt kjørestrekke. EvoBike Sport har hydraulisk skivebrems både foran og bak, motor fra Bafang og litiumbatteri med Samsung-celler.

Best i test!
Best i test i Aftonbladets store elsykkeltest 2019! Blant 24 elsykler av ulike merker er Evobike Sport-8 den eneste modellen som ble tildelt 5 av 5 pluss, og ble dermed kåret til testvinner med lovord som “Kvaliteten virker gjennomgående stabil og prisen gjør den vanskelig å slå når man tar hensyn til hva den klarer hvordan den er å sykle på”. Vi har flere testvinnende elsykler, klikk HER for å se alle testvinnerne.

Les mer om EvoBike Sport HER.


Evobike ECO elsykkel
- den komfortable klassikeren


ECO-serien er stilrent designede elsykler i komfortutgave for deg som vil ha en klassisk city bike. Kjørestillingen er relativt oppreist, men kan justeres etter ønske takket være en vinklingsbar styrestamme. ECO-serien fås med tre eller syv gir, begge utstyrt med skivebrems foran og fotbrems bak.

EvoBike Eco er den perfekte sykkelen for deg som synes at komfort er viktig i en sykkel, samtidig som du vil ha en kvalitetselsykkel til en veldig god pris! Eco er en bysykkel utstyrt med alt det en elsykkel trenger: en pålitelig motor fra Bafang, litiumbatterier med Samsung-celler, LCD-panel med fargeskjerm på styret der du kan justere motorassistansen, se batteristatus, hastighet og kjørestrekke. Eco har tre eller syv gir, begge med fotbrems bak og hydraulisk skivebrems foran.

Les mer om EvoBike Eco HER.


EvoBike Cargo
- eldrevet transportsykkel for hele familien


Transportsykkel, lastesykkel, cargo bike - kjært barn har mange navn. Vår elektriske sykkel med kasse er det optimale valget for deg som vil ha en elsykkel med god lastekapasitet. En elsykkel for hele familien, helt enkelt! I kassen som er utstyrt med sittebenker og sikkerhetsbelter får du enkelt plass til flere barn, husdyr og bagasje.

EvoBike Cargo PRO er vår testvinnende transportsykkel og er en morsommere, mer miljøvennlig og mer økonomisk måte å ta seg til og fra barnehagen, jobben og butikken. Med en elmotor som assisterer er det ikke noe problem å transportere barna, selv i motbakkene. EvoBike Cargo PRO er utstyrt med en sterk børsteløs navmotor plassert i bakhjulet, samt litiumbatterier med merkeceller.

Best i test!
Aftonbladet utførte på slutten av sykkelsesongen 2019 en stor test av eldrevne transportsykler. Her var modeller i både lavere og høyere prisklasser representert og Evobike Cargo PRO ble utropt - akkurat som søskenmodellene EvoBike Sport-8 og EvoBike Mid-Drive - til best i test. Fakta er at Evobike Cargo PRO ble belønnet med hele 14 av 15 pluss, altså så nært full pott man kan komme! Les mer om alle våre testvinnende elsykler HER.

Läs mer om vår eldrivna lådcykel HÄR.


EvoBike Travel
- en sammenleggbar elsykkel med god komfort


EvoBike Travel er en sammenleggbar elsykkel som til tross for sin kompakte størrelse gir en følelse av en elsykkel i full størrelse. Følelsen minner mye om en elsykkel i full størrelse, og det tar ikke lang tid før du glemmer at det er en sammenleggbar sykkel du sitter på.

EvoBike Travel er utstyrt med et 36V litiumbatteri som er pent integrert i rammen. Det sørger for en stilig og slank design samtidig som elsykkelen blir svært stabil og enkelt felles sammen uten verktøy. Dette er den perfekte kompakte elsykkelen for deg som liker å være på reisefot og vil ha en elsykkel som får plass i bagasjerommet, husbilen, husvognen eller hvorfor ikke i båten.

Les mer om den sammenleggbare elsykkelen vår.


EvoBike Elegant
- stabil trehjuling med god lastekapasitet


Vår elsykkel med tre hjul for voksne er et stødig sykkelalternativ for deg som trenger en sykkel med god lastekapasitet. Eller helt enkelt for deg som ønsker å sykle, men ikke føler deg komfortabel på en sykkel med to hjul. Den trehjulede elsykkelen er, som navnet tilsier, elegant i utførelsen og vi kan love deg mange misunnelige blikk når du suser gjennom byen.

Med en så godt som vedlikeholdsfri navmotor plassert i fremhjulet er harde bakker en saga blott. Motoren gir god hjelp, selv når elsykkelen er tungt lastet. Sammen med elsykelbatteriet med celler fra Samsung varer kjøregleden lenge før det er på tide med neste lading.

Les mer om vår trehjulede elsykkel Elegant HER.

Noen avsluttende ord om elsykler


Hvilken elsykkel er best? Jo, i tillegg til å lure på hvilken elsykkel som er best for deg og som på beste måte oppfyller behovet ditt, finnes det andre fakta som er nyttige å vite om elsykler før du kjøper en. Vi har satt sammen en kjøpsguide full av informasjon om elsykler generelt. Den kan hjelpe deg videre i jakten på den beste elsykkelen for deg og dine behov.

Klikk her for å lese hele kjøpsguiden.

Det finnes ingen produkter i denne kategorien
Nordbutiker Norge
Filial av Nordbutiker i Sverige AB
Org.nr: 918 488 014
Godkjent for F-skatt
Nordbutiker Logo