Kundeservice

Evobike - Best i test


På Evobike.se finner du markedets rimeligste elsykler. Vi ønsker at alle skal kunne unne seg en god kvalitetssykkel uten at det skal behøve å koste en formue. I flere store svenske elsykkeltester er Evobike kåret til "Best i test", senest av Aftonbladet da de våren 2019 testet 24 forskjellige elsykler.

I årets test for 2019 ble Evobike Sport-8 den eneste av 24 elsykler som ble tildelt den høyeste karakteren, 5 av 5 Pluss, og ble dermed kåret til testvinner. I testen var det kun syv elsykler som fikk karakteren 4 Pluss eller høyere - tre av disse kom fra Evobike!

I 2018 ble modellen Evobike Sport-8 Mid-drive kåret til "Best av test" både av Aftonbladet og Vi Bilägare, samtidig som våre andre modeller i testen mottar lovord som "Prisgunstig!" og "Funn!" I segmentet Citybikes ble Evobike Classic-7 og Evobike ECO-7 testet. Sammenlignet med tilsvarende modeller fra merker som Crescent og Monark står Evobike seg svært godt. De presterer bedre eller like bra på tross av at konkurrentenes modeller i visse tilfeller er opptil 50 % høyere i pris. Nedenfor følger et utdrag fra testene:
Evobike Sport-8
Årets vinner av Aftonbladets store elsykkeltest i 2019! Evobike Sport-8 var den eneste elsykkelen som ble tildelt den høyeste karakteren, 5 av 5 Pluss, og ble dermed kåret til testvinner i alle kategoriene.

"Kvaliteten føles stabil hele veien gjennom, og prisen gjør den vanskelig å slå når man tar i betraktning hva den kan og hvordan den er å sykle på." ... "Evobikes sportmodell er en hybrid som er lett å sykle på.". Evobike Sport-8 belønnes med overskriften "KUPP!" i testen og er en av få elsykler som får 4/5 i karakter. Sport-8 får en høyere karakter enn den betydlig dyrere modellen Crescent Elis som er 50 % høyere i pris. Evobike Sport-8 ble testet med herre-rammen, men finnes også med dame-ramme. Modellen finnes også som Sport-7 for deg som foredrar navgirsystem med fotbrems.

Klikk her for å lese mer om Evobike Sport-8.Evobike Sport-8 Mid-drive
En av to elsykler som får full pott: 5/5! Den modellen som er testet har unisex-/dame-ramme og blir dermed kåret til "BESTE DAMESYKKEL" i testen. Modellen finnes også med herre-ramme. "Dette er en veldig bra og prisverdig elsykkel som passer perfekt til å pendle til og fra jobben"... "Når vi tester i en bakke som er vanskelig å klare i førstegir med en manuell tohjulssykkel, glir EvoBike oppover uten noen form for anstrengelse for syklisten. Beste dame- og unisexmodellen i testen".

Klikk her for å lese mer om Evobike Sport-8 Mid-drive.


Evobike Classic
Evobike Classic er en komfortabel designersykkel som får overskriften "PRISKUPP" i testen. Karakteren er den samme som for betydlig dyrere konkurrenter som Crescent og Ecoride og høyere enn de to modellene som kommer fra Monark. Når man sammenligner modellen med Monark El-Karin, så skrives det at "Evobike Classic gir mer for pengene." Classic-serien finnes med enten tre eller syv gir samt som herre- eller damemodell.

Klikk her for å lese mer om Evobike Classic.Evobike ECO-7
Evobike ECO-7 er en tradisjonelt designet elsykkel med en moderne tofarget ramme. Modellen sammenlignes i testen med betydlig dyrere elsykler fra bl.a. Ecoride. Andre elsykler, som f.eks. Lifebike som ligger i samme prisklasse som ECO-7, får i sin bedømmelse kommentarer som "[Lifebike Chick+] føles betydlig enklere enn f.eks. lignende modeller som Ambassador fra Ecoride eller ECO-7 fra Evobike." Evobike ECO-serie finnes med tre eller syv gir, samt med herre- og dameramme.

Klikk her for å lese mer om Evobike ECO-7.


Evobike Travel
Evobike Travel overrasker både Aftonbladets og Vi Bilägares testpanel med sin stødighet, en egenskap som ikke er en selvfølge når det gjelder sammenleggbare sykler. Sykler med mindre hjulstørrelse kan generellt oppleves som at man ikke får opp farten skikkelig. Dette er ikke tilfellet når det gjelder Evobike Travel. Bilägare kommenterer, "Elmotorens kraft kompenserer for de små hjulene når det gjelder hastigheten". Evobike Travel er altså ikke bare egnet for å enkelt ta med seg i båten, campingvogna eller campingbilen, det går altså helt utmerket an å bruke den som en brukssykkel for den som vil ha et enkelt og kompakt alternativ".

Klikk her for å lese mer om Evobike Travel.
Evobike Cargo
I slutten av sykkelsesongen for 2019 utførte Aftonbladet en test av en mengde eldrevne lastesykler, hvor testpanelet gjennomgikk funksjonalitet, brukervennlighet, følelse, sikkerhet og prisvennlighet for alle testdeltakerne. Vi er selvfølgelig enormt stolte over at vår Evobike Cargo PRO ble kåret til Best i test og ble belønnet med hele 14 av 15 mulige pluss i karakter!

Du kan lese hele testen her.
Klikk her for å lese mer om Evobike Cargo PRO.


Nordbutiker Norge
Filial av Nordbutiker i Sverige AB
Org.nr: 918 488 014
Godkjent for F-skatt
Nordbutiker Logo