Kundeservice

Evobike - Best i test


På Evobike.no finner du markedets mest prisverdige elsykler. Vi vil at alle skal kunne unne seg en skikkelig kvalitativ elsykkel uten at det skal koste en hel formue. Når modellene våre ble gransket i 2018 års störste elsykkeltest i Sverige er testpanelet helt enige om at man helt enkelt får mest sykkel for pengene når man velger en Evobike!
Modellen Evobike Sport-8 Mid-drive ble utsett til "Best i test", både av Aftonbladet (En av Sveriges største nyhetsaviser) og Vi bilägare (Sveriges største bilmagasin) samtidig som våre andre testkandidater får lovord som "Priskupp!" og "Kupp!". Innenfor segmentet Citybikes ble Evobike-7 og Evobike ECO-7 testet. Sammenlignet med tilsvarende modeller fra merkene Crescent og Monark står EvoBike sterkt og presterer bedre eller like bra trots at konkurentenes modeller gjerne er 50% dyrere i pris. Nedenfor finner du et utdrag fra testene:Evobike Sport-8 Mid-drive
En av to elsykler som får full pott: 5/5! Den modellen som er testet har unisex/dame-ramme og blir dermed kåret til "BESTE DAMESYKKEL" i testen. Modellen finnes også med herre-ramme. "Dette er en veldig bra og prisverdig elsykkel som passer perfekt til å pendle til og fra jobben"... "Når vi tester i en bakke som er vanskelig å klare i førstegir med en manuell tohjulssykkel, glir EvoBiken oppover uten noen form for anstrengning for syklisten. Beste dame- og unimodellen i testen".
Les mer om Evobike Sport-8 Mid-drive gjennom å klikke her.


Evobike Classic
Evobike Classic er en komfortabel designersykkel som får overskrivten "PRISKUPP" i testen. Karakteren blir på samme nivå som betydlig dyrere konkurrenter som Crescent og Ecoride og høyere enn de to modellene som kommer fra Monark. Når man sammenligner modellen med Monark El-Karin så skrives det at "Evobike Classic gir mer for pengene." Classic-serien finnes med enten tre eller syv gir, samt som herre - eller damemodell.
Les mer om Evobike Classic gjennom å klikke her.


Evobike Sport-8
"Evobikes sportmodell er en hybrid som er lett å sykle på.". Evobike Sport-8 belønnes med overskriften "KUPP!" i testen, og er en av få elsykler som får 4/5 i karakter. Sport-8 får en høyere karakter enn den betydlig dyrere modellen Crescent Elis, som har en 50% høyere pris. Evobike Sport-8 ble testet med herre-rammen, men finnes også med dame-ramme. Modellen finnes også som Sport-7 for deg som foredrar navgirsystem med fotbremse.
Les mer om Evobike Sport-8 gjennom å klikke her.


Evobike ECO-7
Evobike ECO-7 er en tradisjonelt designet elsykkel med en moderne tofarget ramme. Modellen sammenlignes i testen med betydlig dyrere elsykler fra bl.a. Ecoride. Andre elsykler som f.eks. Lifebike, som ligger i samme prisklasse som ECO-7 får i sitt omdømme kommentarer som "[Lifebike Chick+] føles betydlig enklere enn f.eks. lignende modeller som Ambassador fra Ecoride eller ECO-7 fra Evobike." Evobike ECO-serie finnes med tre eller syv gir, samt med herre- og dameramme.
Les mer om Evobike ECO-7 gjennom å klikke her.


Evobike Travel
Evobike Travel overassker både Aftonbladets og Vi Bilägares testpanel med sin stødighet, en egenskap som ikke er selvfølgelig når det gjelder sammenleggbare sykler. Sykler med mindre hjulstørrelse kan generellt oppleves som at man ikke får opp farten skikkelig. Det stemmer ikke når det gjelder Evobike Travel. Bilägare kommenterer, "Elmotorens kraft kompenserer for de små hjulene når det gjelder hastigheten". Evobike Travel er altså ikke bare egnet for å enkelt ta med seg i båten, campingvogna eller campingbilen, det går altså helt utmerket an å bruke den som en brukssykkel for den som vil ha et enkelt og kompakt alternativ".
Les mer om Evobike Travel gjennom å klikke her.